Towbox V3

Geen fan van een dakkoffer? Dan is dit zeker iets voor jou. Een towbox V3 wordt gemonteerd op de trekhaak. Dit heeft een aantal voordelen zoals: geruisloos, minder verbruik en gemakkelijk op/afnemen. Je kan ook nog altijd in je koffer door het kantelsysteem van de towbox.

Verkoop prijs
€1149
Verhuur prijs
€11.5 per dag
Inhoud
400 L
Capaciteit
50 kg
afmetingen
120 x 75,5 x 76,5 (cm)

Technische details

TowBox V3 wordt op de trekhaak van het voertuig geplaatst en wordt nu gepresenteerd in een veel modernere versie en in overeenstemming met de esthetiek van de huidige auto's en nog steeds met betere prestaties dan de twee vorige versies.

  • Full Led-verlichting
  • kantelen van pedalen
  • nieuw frame met verstelsysteem
  • verwisselbare open of gesloten rekken
  • geïntegreerde wielen om transport te vergemakkelijken wanneer u niet in het voertuig bent.

Montage op de trekhaak
Towbox maakt gebruik van een universele montage die op iedere trekhaak past. Het systeem is zeer gemakkelijk te monteren/demonteren. Uiteraard is de towbox ook voorzien van een veiligheidsslot. Het is niet mogelijk om de koffer van de trekhaak af te nemen zonder de sleutel.

Handig in gebruik
De towbox staat op ideale hoogte voor je koffers in en uit te laden. Je hoeft dus niet te sleuren boven je hoofd om de bagage in of uit de dakkoffer te krijgen. Bovendien kan je nog steeds in de koffer van de auto door het handige kantelsysteem.

Brandstofbesparend
De towbox bevindt zich aan de achterkant van het voertuig en heeft geen invloed op de aerodynamica van het voertuig. Hierdoor gaat het verbruik van je auto niet omhoog, en heb je geen last van extra geluid.