Sneeuwkettingen

Veilig op de weg met sneeuwkettingen van könig

Meer informatie

Sneeuwkettingen verplicht bij te hebben.

In veel landen is het verplicht om sneeuwkettingen bij te hebben in het winterseizoen (Duitsland, Oostenrijk, Italië, Slowakije, Frankrijk, Tsjechië, Zwitserland). Heeft u geen sneeuwkettingen? wij verhuren er vanaf 3.5€/dag.

Kwalitatief & Veilig

Wij verhuren enkel materiaal waar we zelf 100% van overtuigt zijn. Daarom hebben wij gekozen om voor het merk König te gaan. Dit is een merk dat zich al jarenlang heeft bewezen. Ze zijn niet de goedkoopste, maar horen wel bij de beste!

Voor iedere auto een oplossing

Wij hebben voor iedere auto een sneeuwketting. Omdat het zeer moeilijk is om een vaste prijs op sneeuwkettingen te plakken, hebben wij ervoor gekozen een basisprijs (3.50€/dag) te vragen. Indien u een speciale bandenmaat heeft (BV sportbanden, SUV OF bus), dan kan het zijn dat er een extra kost bij komt. Wij laten u dit binnen de 24 uur weten na uw bestelling. Indien u de prijs eerst wilt weten, gelieven ons dan een email te sturen via het contactformulier met uw bandenmaat op.

Verkoop

Liever kopen in plaats van huren? Wij verkopen ook sneeuwkettingen. Wilt u de prijs weten? stuur ons dan een mail via het contactformulier met uw bandenmaat. Wij laten u binnen de 24 uur weten wat een set sneeuwkettingen voor uw auto kost.